Veibeskrivelse

For å komme til Søgne Gamle Prestegård fra E39, tar du av i krysset ved Tangvall. Her svinger du til venstre i første rundkjøring og kjører ca 500 meter før du svinger til høyre i krysset rett over en liten bro. Nå må du kjøre ca 1,5 km før du kommer til Søgne Gamle prestegård, Søgne videregående skole og Søgne gamle kirke som ligger i samme klynge.
Kommer du fra Høllen, tar du av i krysset mot Langenes, svinger av til Stausland og følger veien forbi Søgne gamle kirke. Åpningstider

Søgne Gamle Prestegårds sommerprogram. 
Søgne Gamle Prestegård er et av Sørlandets fineste tun. Stedet har røtter tilbake i før-kristen tid og har vært sentrum i Søgne i hundrevis av år. Gården heter Søgne og har gitt navn til kommunen.
I dag er det kultursenter, og Søgne Gamle Prestegård ønsker å være et møtested og reisemål hele året hvor arrangement, kunstutstillinger og naturopplevelse blir deler av en helhetsopplevelse. Bygningsmassen er velegnet til kurs, konferanser og selskap. Omgivelsene er lune og samtidig åpne og varierte. I hagen står byste av Bjørnstjerne Bjørnson, og flere kunstverk er plassert i området. Søgne Gamle Prestegård er et flott utgangspunkt for turer rundt Tjomsevannet eller til Bygdeborgen. Les mer om kulturskolen og Søgne gamle prestegård på kulturskolens hjemmesider.