20180430

Kick off for årets Søgnedesign!

13 kunstnere fra Søgnedesign var samlet en lørdag i april for å stimulefe til nynetkning og kreativitet.KUNST: Yngvar Berglihn er ny leder av Søgnedesign, sommergalleriet på Søgne Gamle Prestegård. Lørdag hørtes saging, hamring og borring da Berglihn ledet Kick Off for tretten kunstnere på Agder Folkehøgskole. 

-Jeg har saumfart bruktbutikker for nattbord de siste månedene, ler Berglihn og legger til at det nye styret ønsker ønsket denne samlingen med nye og tidligere søgnedesigndeltagere for å stimulere til nytenking og kreativitet på årets sommergalleri. 

– Vi legger vekt på kvalitet og ønsker å presentere arbeider på en god og profesjonell måte, sier Berglihn, tidligere deltager i Symensterskapet på NRK. - Vi har et ønske om å vise noe av det som spirer og gror både for bygdefolk og de mange tilreisende om sommeren, supplerer Søgnedesignleder gjennom 17 år, Hildur Nereng Ernst, som fortsetter i styret. 
  • Dette var gøy, sier Søgnedesigndeltager og leder av Bjørnefabrikken, Anette Rosenberg, som redesignet et nattbord med eget maleri, tapet, stoff og elementer som symboliserer drøm. Man tar seg jo ofte ikke tid til å være kreativ på denne måten og til å skape og tenke noe helt nytt, sier Rosenberg, som i år er med for første gang på Søgnedesign.

Vil du se flere resultater fra redesignsworkshopen lørdag, søk opp emneknaggen #Drømmenattbord på instagram

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar